OM OS

Total entreprise

Hos GroundPlug kan vi levere totalløsninger med både planlægning, produktion og installation af forskellige  konstruktioner. Vores omfattende og brede kompetencer integrerer vi effektivt til samlede  løsninger efter kundernes behov.

Som fagentreprenør kan vi derudover levere vores innovative skruefundamentsystem til forskellige byggeprojekter. Med fokus på tidsbesparelse, økonomi og bærdygtighed udvikler vi alle løsninger i et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Hvem er GroundPlug?

GroundPlug International ApS er en entreprenørvirksomhed der spænder fra design, planlægning, produktion, installation til vedligeholdelse af forskellige byggeprojekter. Derudover er vi den største leverandør af grave- og støbefrie skruefundamenter i Danmark og opfinder af det unikke og patenterede GroundPlug fundamentsystem. Vores særlige ekspertise og erfaring inden for stålfundamentdesign og -konstruktion har siden 2001 gjort det muligt for os at tilbyde en økonomisk, hurtig og kompetent løsning til alle typer konstruktioner. 

Vores historie

GroundPlug Easy Mounting System i Bauhaus

GroundPlug Easy Mounting System i Bauhaus

GroundPlug Easy Mounting System bliver budt op til dans af Bauhaus Danmark, som har fået øjnene op for de smarte skruefundamenter til privatbyggeri, som kan installeres med en håndholdt slagnøgle. Nøglen til successen i Bauhaus, er at fundamenterne er så nemme at installere, at også gør-det-selv folk kan klare opgaven.

Marts 2019
Oktober 2018
GroundPlug Biologisk Kystsikring etablerer det første kystsikringsanlæg ved Nr. Lyngby

GroundPlug Biologisk Kystsikring etablerer det første kystsikringsanlæg ved Nr. Lyngby

Sammen med 8 private grundejere får det første kystsikringsanlæg endelig lov at se dagens lys. På trods af at anlægget etableres sent på sæsonen, modstår anlægget vinterens hårde storme. Skrænten er sikret og til stor glæde for grundejerne viser anlægget sig at være så effektivt at sandfodring bliver overflødigt. Læs mere om GroundPlug Biologisk Kystsikring her

GroundPlug leverer fundamenter til hele elektrificeringsprogrammet

GroundPlug leverer fundamenter til hele elektrificeringsprogrammet

GroundPlug Industry indgår aftale om at levere og installere fundamenter og master til hele BaneDanmarks elektrificeringsprogram. Det er GroundPlug Industry's effektive skruefundament "GroundPlug Twister", som bidrager til at få aftalen i hus.

September 2016
April 2016
GroundPlug Biologisk Kystsikring

GroundPlug Biologisk Kystsikring

I samråd med Kystdirektoratet udvikler GroundPlug Danmarks første biologiske kystsikringssystem. Den nye kystsikringmetode giver private grundejere mulighed for at sikre deres erosiontruede grunde med et mere økonomisk alternativ til ren sandfodring. Læs mere om GroundPlug Biologisk Kystsikring her

Skruefundamenter til privatbyggeri

Skruefundamenter til privatbyggeri

GroundPlug lancerer en serie let installérbare skruefundamenter til privatbyggeri under brandet GroundPlug Easy Mounting System.
Skruefundamenterne udmærker sig bl.a. ved at lette nivelleringsprocessen og at de kan installeres med en god håndholdt slagnøgle på få minutter. Læs mere om GroundPlug Easy Mounting System her

Februar 2016
2015
GroundPlug International går ind i USA

GroundPlug International går ind i USA

I USA starter GroundPlug International op med fundering af offentlige legepladser og sekundære bygninger. Det er igen GroundPlug SK fundamenterne, der er populære på det amerikanske marked.

GroundPlug går ind på støjskærmsmarkedet i Danmark

GroundPlug går ind på støjskærmsmarkedet i Danmark

I samarbejde med M.J. Eriksson går GroundPlug ind på støjskærmsmarkedet med etableringen af 6 støjskærme ved Karslunde rastepladserne på Køge Bugt Motorvejen. Efter en super effektiv fundering med GroundPlug HE stålfundamenterne gør Groundplug International sig fra starten gældende på det nye marked.

2014
September 2013
GroundPlug Downunder

GroundPlug Downunder

GroundPlug International bliver bliver indbudt til et vanskeligt projekt i Australien, hvor en 800 meter lang gangbro skal etableres gennem en natinalpark. Undergrunden er ujævn og fyldt med trærødder, som skal bevares. GroundPlug byder ind med effektiv skruefundering af projektet. Der sættes omkring 800 skruefundamenter til projektet.

GroundPlug til Sommer-OL i London

GroundPlug til Sommer-OL i London

Som en sjov fjer i hatten, bliver GroundPlug International valgt til at fundere OL-ringene til Sommer-OL i London 2012. Ringene bliver funderet med GroundPlug SK fundamenter.

Juli 2012
2008 - 2011
Schweiz, Holland og Sydafrika

Schweiz, Holland og Sydafrika

GroundPlug International rykker hurtigt ud i verden. I Schweiz og Holland er den nye stålfunderingsmetode yderst populær til billboards, skilte og pyloner. I Sydafrika deltager GroundPlug i forbindelse med andre opgaver i et velgørenhedsprojekt med opsætning af legepladser til børn af AIDS-ramte forældre. 

Etablering af GroundPlug International ApS

Etablering af GroundPlug International ApS

Som indehaver og direktør, har Carsten Aagerup fået blod på tanden. Endnu er serie alsidige stålfundamenter har set dagens lys og der kigges mod udenlandske markeder. GroundPlug International etableres med 4 års solid erfaring med stålfundering i bagagen.

2 Juni 2008
1. juni 2004
En idé om effektiv stålfundering opstår

En idé om effektiv stålfundering opstår

Indehaver Carsten Aagerup etablerer virksomheden "Danish Anchor System" med en række innovative stålfundamenter til pyloner, skilte og billboards.
Fundamenterne er en serie smarte jordankre, som er langt hurtigere at installere end fundering med beton.

Interesseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.