KOMPETENCER

3 Felter

1 Leverandør

Ingeniørarbejde

I vores ingeniørafdeling arbejder kvalificerede specialister med stor erfaring og teknisk know-how. Vores medarbejdere er specialiserede inden for forskellige områder, og vi kan derfor tilbyde en bred række ydelser. Vi laver alt fra teoretiske beregninger, over ressource- tids- og økonomiplanlægning til styring af aktiviteter på byggepladsen. 

I vores arbejde lægger vi altid vægt på en god kommunikation, både internt og med vores kunder og samarbejdspartnere. For os er det en forudsætning for et vellykket byggeprojekt, der profiterer fra ressourcebesparende planlægning og effektiv styring.

 

Mød nogle af vores dygtige medarbejdere

Carsten
Carsten Aagerup Indehaver/Administrerende Direktør
Carsten Aagerup er administrerende direktør for GroundPlug Industry, GroundPlug Easy Mounting System og GroundPlug Coast. Carsten er en yderst innovativ, erfaren og kompetent entreprenør, der altid formår at tænke ud af boksen til fordel for GroundPlug’s kunder. Carsten engagerer sig i alle virksomhedens centrale aktiviteter og er dermed virksomhedens solide omdrejningspunkt.
Robert
Dr. Robert Cybulski Chefingeniør
Dr. Robert Cybulski leder vores ingeniørteam og kvalitetssikrer alt ingeniørarbejde, der foretages af GroundPlug. Robert er uddannet på DTU i Lyngby med en M.Sc. i Civil Engineering. Senere suppleret i Polen med en PhD i Civil Engineering. Robert er udover sit virke for GroundPlug også rådgivende ingeniør for staten i Polen.
Lars
Lars Lyngholm Projektchef
Lars Lyngholm har været fast ekstern byggeledelseskonsulent for Groundplug i mere end 8 år. Lars er ingeniør M.ida og har over 30 års erfaring bag sig i bygge- og anlægsbranchen og har bevæget sig fra jord- og betonarbejder, tømrersvend, bygningsingeniør til lederjobs på højeste niveau. Han er blandt meget andet udpeget som fagdommer ved Voldsgiftsnævnet for bygge- & anlægsvirksomhed.
Marek
Marek Staniczek Senior Ingeniør
Marek Staniczek er som senioringeniør ansvarlig for design og beregning af bro- og støjskærmsprojekter og koordinerer samtidig samarbejde med underentreprenører og leverandører. Marek har sin ingeniør bachelor fra Odense Universitet og sin master degree fra Silesian University of Technology i Polen.
Andreas
Andreas Pilemand Formand/Maskinfører
Andreas Pilemand er vores super dygtige formand på byggepladserne. Andreas har bred erfaring med installation af alle typer stålfundementer på store entrepriser, både på vejen og banen. Derudover er Andreas en topkompetent og effektiv maskinfører af alle typer maskiner og har naturligvis alle de godkendelser og certificeringer, der skal til for at drive det daglige arbejde på byggepladsen.
dav
Henryk Myrcik Ingeniør
Henryk Myrcik er uddannet ingeniør under Dr. Robert Cybulski med speciale i stålkonstruktioner. Henryk har allerede opnået bred erfaring med beregning, redesign og dokumentation af stålprojekter og fungerer derudover som projektleder med ansvar for kvalitetssikring, sikkerhed og arbejdsprocedurer på vores byggepladser.

Produktion

Hos GroundPlug har vi vores egen produktion, hvor vi fremstiller et bredt sortiment af produkter. Udover stålelementer producerer vi også elementer af aluminium eller træ, såsom støjskærmkassetter og andre specialelementer efter kundernes behov.

Vores stålelementer produceres af stål i tysk kvalitet og produkterne er beskyttet mod korrosion ved hjælp af en varmgalvaniseringsproces. Her  sikres det altid, at galvaniseringen opfylder µ kravene til levetiden.

Vores fabrikker er CE certificeret i henhold til EN 1090-1 og Welding Procedure Qualification Record (WPQR). 

Steel production

Vores unikke stålfundamenter

GroundPlug har designet og udviklet de innovative og patenterede GroundPlug stålfundamenter, som installeres hurtigt og effektivt med en yderst effektiv byggeproces som resultat. GroundPlug stålfundamenter kræver intet gravearbejde, efterfyldninger eller bortskaffelse af jord, hvilket helt eliminerer mange af de logistikproblemer, som ofte følger med traditionelle fundamentløsninger med beton.

GroundPlug stålfundamenter kan installeres på én dag uden behov for yderligere besøg og kan anvendes til alt som fastgøres i jorden, uanset størrelse. GroundPlug fundamenter kan også  installeres under frost eller regnvejr, hvilket understøtter en fleksibel og hurtig installation. Samtidig er GroundPlug fundamenter et bærdygtigt alternativ til betonfundamenter, da cementproduktionen udleder ekstrem store mængder af CO2. De mange fordele som GroundPlug stålfundamenter forener understøtter således en økonomisk, tidsbesparende og miljøvenlig byggeproces.

GroundPlug Twister

Smart fundament som kan skrues direkte i jorden

GroundPlug SK/GP

Universelt fundament med fleksibel kapacitet

GroundPlug HE

Innovativt fundament til ekstra hurtig installation

GroundPlug Beam

Stærkt fundament til store designbelastninger

Installation

Anvendelsen af vores patenterede GroundPlug fundamenter giver os mulighed for at installere og montere yderst effektivt på byggepladsen. Og da vores fundamenter kun kræver minimal eller ingen opgravning, bidrages der desuden til en bæredygtig byggeproces.

Under installationen kan boltgruppen af fundamenterne flyttes efter behov, hvorfor der opstår færre rammehindringer. Det gør, at justeringen bliver betydeligt nemmere og hurtigere.

På den måde bidrager vores innovative installationsproces til tidsbesparende og økonomiske byggeprojekter. Uanset om vi kun installerer stålfundamenter eller totalløsninger, er vores installationsmetode en god mulighed for at spare tid og ressourcer på projektet.

Vores innovative installationsproces er udviklet til at opnå betydelige tids-besparelser under byggeprocessen. Se tidsbesparelse

Boltgruppen på GroundPlug fundamenter kan justeres +/- 70mm i alle retninger. Dermed opnås en høj præcision
på +/- 5mm.

GroundPlug fundamenter kan
installeres på én dag uden behov for yderligere besøg.

Gennem synergieffekter, effektiv styring
og en tidsbesparende installation opnår
vi altid konkurrencedygtige løsninger.

I modsætning til beton kan GroundPlug fundamenter også installeres i frost- eller regnvejr. Byggetiden kan dermed reduceres væsentligt.

Vi kan levere alt fra planlægning,
produktion og installation af forskellige konstruktioner - altid med fokus på effektivitet, økonomi og pålidelighed.

STØJSKÆRM L=200m, H=3m

STÅLFUNDAMENTBETONFUNDAMENT
Antal [stk.]5040
Vægt af HE fundament [kg/ stk.]150n.a.
Samlet vægt af HE fundamenter [kg]7518n.a.
Pris HE fundamenter [DKK]122.681n.a.
Beton mængde [m3/ pcs]n.a.0,34
Armering [kg /stk.]n.a.120
Beton mængde total [m3]n.a.13,6
Armering total [kg/ stk.]n.a.4800
Pris beton materialer [DKK]n.a.73.249,90
Pris armering [DKK]n.a.48.813,60
Installationstid [dage]12
Installationspris [DKK]11.70025.800
TOTAL PRIS [DKK] inkl. installation på 1 dag134.381n.a.
TOTAL PRIS [DKK] inkl. installation på 2 dagen.a.147.864

Interesseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.

GroundPlug Twister

Smart design

Vores universelle GroundPlug Twister fundamenter er opbygget som store jordskruer, der kan monteres direkte i jorden.

Forskellige indsatsområder

GroundPlug Twister fundamentet kan bruges til fastspænding af byrumsudstyr, midlertidige objekter såsom containere, lagerenheder eller overdækninger og som fundament under lettere strukturer såsom skure og udendørs trapper. 

Twister-dashed-line

Produktion og kvalitet

Som alle vores patenterede GroundPlug produkter er også GroundPlug Twister fundamentet beskyttet mod korrosion ved hjælp af en varmgalvaniseringsproces.

Kapacitet efter behov

Vores standard GroundPlug Twister fundamenter har forskellige kapaciteter alt efter størrelse. Derudover kan skræddersyede GroundPlug Twister fundamentløsninger produceres til at modstå højere belastningsværdier.

GroundPlug SK / GP

Universelt fundament

De universelle GroundPlug SK og GP fundamenter er velegnet til at optage forskydning, moment samt vertikalt tryk og træk.

Kapacitet efter behov

Vi leverer 9 standardtyper af GroundPlug SK og GP fundamentet med en kapacitet fra 9 kNm til 99 kNm. Derudover kan skræddersyede løsninger af enkelte GroundPlug SK og GP fundamenter leveres med en kapacitet på op til 190 kNm.

SK-dashed-line

Fleksibel tilpasning

Kapaciteten på GroundPlug GP fundamentet kan øges ved montering af et skovlsystem, som åbner sig nede i jorden når fundamentet er monteret. Fundamentet med skovlsystemet hedder GroundPlug SK fundament.

Forskellige indsatsområder

GroundPlug SK og GP fundamenter anvendes primært til belysning, gadeinventar, vejskilte til Vejdirektoratet og skilte til Banedanmark.

GroundPlug HE

Smart fundament

GroundPlug HE fundamenter anvendes primært til støjskærme, men også til en række andre projekter. Uanset projektets udformning indgår GroundPlug HE fundamenter altid som smarte elementer der øger projekternes effektivitet.

Fleksibel kapacitet

Vi leverer 12 standardtyper af GroundPlug HE fundamenter med en kapacitet fra 23 kNm til 370 kNm. Længden af fundamenterne afhænger af jordforholdene.

 

HE-dashed-line

Hurtig installation

Med GroundPlug HE fundamenter kan konstruktioner opsattes på en særlig effektiv måde. Der kan installeres op til 50 GroundPlug HE fundamenter på en dag – en hastighed der ikke kan opnås med betonfundamenter.

Effektiv justering

En justerbar plade mellem GroundPlug HE fundamentet og konstruktionen sikrer en nøjagtig og præcis placering i alle retninger.

GroundPlug Beam

Stærkt fundament

GroundPlug Beam består af flere mindre stålfundamenter hvorpå et bjælkesystem monteres. Fundamentet kan dermed benyttes til store designbelastninger eller ved ugunstige jordforhold.

Kvalitet og præcision

Som alle vores patenterede GroundPlug produkter er også GroundPlug Beam fundamentet beskyttet mod korrosion ved hjælp af en varmgalvaniseringsproces.

BEAM-dashed-line

Forskellige indsatsområder

Denne type fundamentsystem bruges hovedsagligt til stadionmaster, vindmøller, vindturbiner, store skilte og pyloner.

Et kendt projekt

GroundPlug Beam systemet er designet til forskellige kunder over hele verden i alle størrelser, bl.a. fundamenter til de Olympiske skilte i London i 2012 som blev monteret på GroundPlug fundamenter.