Støjskærm Køge Bugt Motorvej

Fakta

  • Projektnavn: Støjskærm Køge Bugt Motorvej
  • Kontraktform: Underentreprise
  • Ordregiver: Vejdirektoratet
  • Udførelsestidspunkt: 2014

Beskrivelse af projekt

I 2014 blev det besluttet at udvide Køge Bugt Motorvej – et projekt der var gode nyheder for mange pendlere, men knap så gode nyheder for naboerne til motorvejen. Køge Bugt Motorvej er den mest trafikerede vej i Danmark og for at beskytte de lokale beboere mod trafikstøj blev der etableret en række støjskærme ved motorvejen. Hos GroundPlug har vi været underentreprenør til seks støjskærme ved Karslunde rastepladserne. I alt har GroundPlug støjskærmene en længde på omkring 4 km og en højde på 4,5 m, og består af henholdsvis glas og aluminium med træespalier.

Montagen

Til etableringen af støjskærmene ved Køge Bugt Motorvej anvendte vi vores patenterede GroundPlug HE fundamenter. Installationen af GroundPlug HE fundamenter er særligt hurtigt og effektivt, fordi der kun kræves minimal opgravning. Samtidig kan fundamentets boldgruppe justeres i stor omfang, hvilket gør at støjskærmene kan installeres præcist og lige uden at der behøves at bruge meget tid på justeringen.

Intereseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.