FORRETNINGSOMRÅDER

Vi bygger ALT indenfor STÅL
Fra stålfundament til stålkonstruktion

Se alle vores forretningsområder her:

Støjskærme

Hos GroundPlug Industry har vi bred erfaring med planlægning, produktion og installation af støjskærme. Vi producerer støjskærme i mange forskellige materialer, og med vores patenterede GroundPlug fundamentsystem er installationsprocessen særligt hurtig og effektiv.

Her kan du læse mere om vores støjskærmsløsninger og de GroundPlug fundamenter vi anvender til projekterne.

Lysmaster

Vi realiserer projekter med både store og små lysmaster, alt efter vores kunders behov. Anvendelsen af vores GroundPlug fundamenter gør installationen betydeligt lettere, da fundamenterne skrues eller vibreres i jorden uden forudgående opgravning.

Læs mere om vores lysmastløsninger og udforsk hvilke GroundPlug fundamenter, der med stor fordel kan benyttes til fundering af lysmaster.

Pyloner & Billboards

Takket vores patenterede GroundPlug fundamentsystem kan vi installere pyloner solidt og yderst effektivt. Installationen kræver kun minimal opgravning, hvilket gør at både små og store pyloner installeres nemt og hurtigt. 

Her kan du læse mere om vores pylonløsninger og se projekter vi allerede har gennemført.

Autoværn

Med vores omfattende ekspertise i stål og fundamenter ligger det for os meget naturligt, at vi også er inde på autoværnsmarkedet. Stålautoværn fra GroundPlug er en flot og sikker løsning, som mindsker skader ved uheld mest muligt.

Her kan du læse mere om vores autoværnsløsninger.

Stålbroer

Som totalentreprenør kan vi både stå for design og beregning, produktion, installation og vedligeholdelse af stålbroer. I tæt samarbejde med vores bygherre udvikler og leverer vi de mest passende løsninger, hvor en god koordinering mellem den tekniske og økonomiske planlægning står i fokus.

Læs mere om vores stålbroer her.

Stålkonstruktioner

Med vores egen ingeniørafdeling og stålproduktion kan vi være behjælpelige med ideer og design til udførelse og montering af forskellige stålkonstruktioner.  Det kan både være mindre projekter som altaner og trapper, eller større projekter som broer og haller.

Lær mere om vores kompetencer inden for stålkonstruktioner her.

Specialprojekter

Hos GroundPlug planlægger og installerer vi en række specialprojekter. I vores egen produktion har vi mulighed for at fremstille skræddersyede GroundPlug fundamentløsninger, der passer nøjagtig til vores kunders projekter. 

Lad dig inspirere af vores specialprojekter og lær mere om byggeproces og resultater her.

Kystsikring

Hos GroundPlug har vi også udviklet en innovativ kystsikringsmetode der modvirker erosion. GroundPlug Coast er det eneste godkendte og bæredygtige alternativ til sandfodring, som reducerer havets påvirkning på skrænten.

Lær mere om vores innovative kystsikring her.

Privatbyggeri

GroundPlug Easy Mounting System er et fundamentsystem til private byggeprojekter som terrasser eller småbygninger. Monteringen tager kun få minutter per skruefundament og installationen foregår med en almindelig slagnøgle. 

Læs mere om GroundPlug skruefundamenter til private byggeprojekter her.