PRIVATBYGGERI

Easy Mounting System

GroundPlug Easy Mounting består af skruefundamenter til private byggeprojekter, som hverken kræver at man graver eller støber. GroundPlug Twister fundamenterne skrues bare i jorden med en almindelig slagnøgle på få minutter. Dermed bliver det langt nemmere og hurtigere at skabe et solidt fundament til private byggeprojekter. Systemet kan anvendes til mange forskellige byggeprojekter, herunder: Terrasse, kolonihave, sommerhus, skur, anneks, carport, drivhus, trampolin og legehus.

Industri til hjemmeprojekt

GroundPlug Twister fundamentet blev oprindeligt designet som en løsning til jernbane- og motorvejsindustrien. Designet er så blevet adapteret til mindre byggeprojekter, hvorved GroundPlug Easy Mounting System opstod. 

GroundPlug Easy Mounting System består af et GroundPlug Twister skruefundament, et beslag og en bolt med spændeskive. Systemet kan monteres hurtigt og med almindeligt værktøj på få minutter per fundament. GroundPlug Twister skruefundamenter er ISO certificeret og CE-mærket og overholder naturligvis byggereglementer.