Skøjtebane Forlystelsespark

Fakta

  • Projektnavn: Skøjtebane Forlystelsespark
  • Kontraktform: Hovedentreprise
  • Ordregiver: Forlystelsespark
  • Kontraktsum: DKK 1,9 mio
  • Udførelsestidspunkt: 2017

Beskrivelse af projekt

Særlige projekter kræver særlige løsninger – det gælder også opsætningen af en skøjtebane i en forlystelsespark i Danmark. Om vinteren skal besøgende nemlig have mulighed for skøjteløb i parken. Det betyder at strukturen skal hurtigt kunne installeres og desinstalleres, således at der opstår færrest mulige forhindringer i parkens daglige drift. Hos GroundPlug stod vi som hovedentreprenør for opsættelsen af skøjtebanen, og anvendelsen af vores innovative GroundPlug fundamenter gjorde opsætning og nedtagning af banen til et hurtigt og effektivt projekt.

Montagen

Skøjtebanen er fremstillet i  malet stål og rustfrit stål og står på GroundPlug SK fundamenter. Fordelen ved at bruge GroundPlug fundamenter til opsætning af skøjtebanen er, at fundamenterne også kan installeres om vinteren og i frossen jord. Det gjorde installationen betydeligt nemmere og byggetiden kunne reduceres væsentligt, da man ikke skulle vente på de passende vejrforhold.

Interesseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.