Støjskærm Bregnerød

Fakta

  • Projektnavn: Støjskærm Bregnerød
  • Kontrakt: Licitation
  • Ordregiver: Vejdirektoratet
  • Kontraktsum: DKK 5,4 mio.
  • Udførelsestidspunkt: 2019

Beskrivelse af projekt

Efter at have klaget over den massive støj fra Hillerød-motorvejen i årevis, har borgerne i Bregnerød i 2019 fået en støjskærm fra GroundPlug. Som totalentreprenør har vi været ansvarlig for at lave ingeniørberegninger, producere GroundPlug fundamenter og støjskærmskassetter samt at installere hele støjskærmen på cirka 4 m højde og 525 m længde.

Støjskærmen strækker sig nu fra en lille sø ved motorvejsbroen over Høveltevej ned til Ravnsholt Sko, så de lokale beboere kan gå en tur i naturen uden at blive forstyrret af trafikstøjen.

Montagen

Støjskærmen i Bregnerød består af aluminiumkassetter med mineraluld og søjler af stål. Samtidig blev omkring 70 m af skærmen monteret med en transparent glasskærm på den øverste meter.

Som fundament brugte vi vores effektive GroundPlug HE fundament. På den måde kunne vi sikre en hurtig og præcis installationproces der tog hensyn til økonomiske og tidsmæssige ressourcer.

Intereseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.