Støjskærm Sanderum

Fakta

  • Projektnavn: Støjskærm Sanderum
  • Kontrakt: Licitation
  • Ordregiver: Vejdirektoratet
  • Kontraktsum: DKK 16,8 mio.
  • Udførelsestidspunkt: 2019

Beskrivelse af projekt

I 2019 har vi hos GroundPlug opført en cirka 4 m høj og 1600 m lang støjskærm i Sanderum, Odense. Her har støjgener fra Frynske Motorvej E20 længe været et problem for beboere tæt på motorvejen. Den etablerede støjskærm mellem Assensvej og boligområdet langs Holkebjergsvænget dæmper i dag støjen til gavn for de lokale beboere. Under projektet blev der også etableret nyt autoværn foran støjskærmen på cirka 400 m, hvor støjskærmen blev placeret langs nødsporet. På den resterende del af strækningen blev støjskærmen placeret på toppen af en eksisterende skråning, således at den dæmper støjen på den mest effektive måde.

Montagen

Støjskærmen blev etableret på vores patenterede GroundPlug HE fundamenter, der gør installationen særligt effektivt og hurtigt. Boltgruppen af fundamentet kan nemlig justeres med +/- 70mm og dermed opnås hurtigt en præcision på +/- 5mm under montering. Dette særlige system var også en fordel for installationen af støjskærme i Sanderum, da vi dermed kunne sikre en effektiv proces der sparede arbejdstid og ressourcer.

Intereseret i vores kvalifikationer?

Med vores brede kendskab til stålkonstruktioner vejleder vi gerne omkring dit kommende byggeprojekt. 

Kontakt os gerne – både hvis du har brug for sparring eller bare vil høre nærmere om vores kompetencer og forretningsområder.